Parhaat-tarjoukset-puhelimista

11.11. Singles’ Dayn parhaat puhelintarjoukset

Singles’ Dayn parhaat puhelintarjoukset löydät täältä. Tähän artikkeliin on kerättynä kaikki parhaat tarjoukset useista eri kaupoista. Nyt siis sinun ei tarvitse etsiä parhaita tarjouksia ympäri internettiä tuntien ajan, vaan me olemme tehneet sen sinulle valmiiksi. Tarjoukset löydät artikkelin lopusta.

Päivitämme tähän artikkeliin aina parhaat tarjoukset niiden tullessa myyntiin. Koska tarjousten etsiminen ja päivittäminen on varsin hektistä Singles’ Dayn aikana emme välttämättä ehdi aina heti poistamaan tarjouksia, jotka ovat loppuunmyytyjä. Siksi joukossa saattaa olla tarjouksia mitkä eivät ole enää voimassa. Sopivan tarjouksen löytäessäsi haluamastasi mallista kannattaa ostos tehdä heti, koska parhaat tarjoukset tulevat loppumaan todella nopeasti. Myös puhelinliittymistä tulee olemaan hyviä tarjouksia, niiden tarjoukset löydät Singles’ Dayn parhaat liittymätarjoukset sivultamme.

Aasialaiset merkit ja kauppiaat hyvin edustettuina

Koska 11.11. Singles’ Day alennusmyyntipäivä on lähtöisin Kiinasta panostavat Aasialaiset kauppiaat ja valmistajat siihen todella paljon. Parhaat puhelintarjoukset tulevatkin olemaan todennäköisesti juuri Aasialaisista merkeistä Singles’ Dayn suurimman myyjän AliExpressin tarjoukset.

Hyviä tarjouksia tulee olemaan myös Saksan Amazonissa, Gigantilla, Powerilla, Verkkokauppa.comilla ja tietysti kaikilla suomalaisilla teleoperaattoreilla kuten Elisa, Telia ja DNA.

Mitkä puhelimet tulevat olemaan parhaassa tarjouksessa?

Juuri myyntiin tulleista uusista malleista ei yleensä tule saamaan kuin hyvin pienen alennuksen, mutta jo hieman vanhemmista tai edellisen sukupolven malleja tulee olemaan todella hyvässä tarjouksessa.

Yleisesti monen valmistajan uudet mallit tulevat myyntiin syksyllä juuri ennen Singles’ Daytä. Siksi edellisen sukupolven malleja tuleekin tarjoukseen runsaasti. Rahallisesti mitattuna kovimmat tarjoukset tulevat olemaan valmistajien edellisistä huippu malleista. Joskus näitä on saanut ostettua jopa -50% alennuksella.

Eli kannattaakin etsiä tarjouksesta esimerkiksi edellisen sukupolven iPhone -malleja. Tietysti tarjouksessa tulee olemaan Samsungin edellinen huippumalli Galaxy S21. Puhelimena tuo on vielä varsin hyvä. Samsungin uudet taitettavat puhelimet on juuri tulleet markkinoille ja näiden osalta alennukset tulevat olemaan pienempiä. Mutta vanhempia Samsungin taitettavia puhelimia tulee varmasti saamaan hyvällä alennuksella.

Tietysti myös jo ilman alennuksiakin erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavien OnePlussan ja Xiaomin malleista kannattaa etsiä tarjouksia. Samaan joukkoon voitaneen laskea mukaan myös Nokian puhelimet. Nämä kolme valmistajaa ovatkin kasvattaneet markkinaosuuttaan varsin runsaasti Suomessa, koska Huawein puhelimet menettivät Googlen palvelut ja Play kaupan. Itse suosittelenkin hyvää Android puhelinta etsivän suuntaamaan katseet juuri näihin kolmeen valmistajaan.

Jos puhelimessa arvostaa hyvää kameraa kannattaa harkita myös Sonyn Xperia puhelimia, joiden kamerat ovat pärjänneet vertailuissa varsin mukavasti. Sony valmistaakin yli 50% kaikista puhelimien kameroista. Sonyn kamera sensorit löytyy esimerkiksi Iphone 13 pro max mallista.

Mitä tarjouksia on jo tiedossa?

Alta näet Singles’ Dayn parhaat puhelintarjoukset. Listaamme uudet tarjoukset heti kun niitä julkaistaan.

Singles’ Dayn parhaat puhelintarjoukset:

Motorola G54 5G 111€(norm. 199€) asiakasetuhinta, eli saatavilla vain jos sinulla on entuudestaan joku laite tai liittymä Telialta. Telia

OnePlus 10 Pro 5G 128Gt 499€(norm. 899€) näitä saatavilla vain osasta myymälöitä. Telia

Samsung Galaxy S21 FE 5G 299€(norm. 399€) Telia, Elisa

Apple iPhone 14 128Gt 769€ Telia, Elisa

OnePlus Nord 2T 8/128GB 5G 249€(norm. 399€) Elisa

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G 199€ DNA

Jaa tämä tarjous kaverille: