SinglesDay.fi

Muut megaostospäivät

Menikö Singles’ Day ohi?

Ei hätää sillä Singles’ Day ei ole ainoa suuri verkkokauppojen alennusmyyntipäivä, vaan muita suuria ovat Black Friday ja Cyber Monday. Black Friday on suosittu erityisesti Yhdysvalloissa, se on myös saavuttanut suurimman alennusmyyntipäivän aseman Suomessa. Cyber Monday on myös todella suuri ostospäivä Yhdysvalloissa, Suomessa se ei ole saavuttanut vielä yhtäsuurta suosiota. Itseasiassa Yhdysvalloissa Cyber Monday on Black Fridayta suurempi kokonaismyynniltään. Suomessa suurin näistä megaostospäivistä on kuitenkin Black Friday. Singles’ Day ja Cyber Monday ovat suomessa lähes yhtä suuria.

Muiden megaostospäivien ajankohta

Singles’ Day on aina 11.11., päivämäärä pysyy samana, mutta viikonpäivä toki vaihtuu vuosittain.

Seuraava Black Friday on 26.11.2021, mutta Black Friday tarjoukset alkavat jopa kaksi viikkoa ennen varsinaista päivää heti Singles’ Dayn tarjousten päätyttyä. Nykyään on paljon Black Week -kampanjoita, jotka alkavat jo Black Fridayta edeltävänä maanantaina. 

Seuraava Cyber Monday on 29.11.2021, eli heti Black Fridayn jälkeen. Cyber Mondayn tarjoukset alkavat myös jopa viikkoa varsinaista päivää aikaisemmin. 

Jaa tämä tarjous kaverille: