banggood 11.11. tarjoukset

Banggood Singles’Day tarjoukset

Kiinalainen verkkokauppa Banggood on julkaissut omat Singles’ Day 11.11 tarjoukset. Banggood toimittaa tuotteita Suomeen ja iso osa tuotteista on saatavissa ilmaisella toimituksella. Toimitusaika vaihtelee tuotteiden ja valitun toimitustavan mukaan noin 3-30 päivän välillä. Osa Singles’ Day tuotteista on jo nyt saatavissa alennettuun hintaan. Alla listattuna muutamia tuotteita, jotka ovat juuri nyt tarjouksessa. Tuotteet tai tarjoukset saattavat loppua nopeasti, joten tilaus kannattaa tehdä samantien. Banggoodissa voit maksaa turvallisesti Klarnan kautta.

Oukitel puhelimet ovat varsinkin erämiesten suosiossa. Tarjoukset ovat suoraan Oukitelin virallisesta kaupasta, joten saat varmasti aidon tuotteen.

Xiaomi on laadukas kiinalainen brändi. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, puhelimista, valvontakameroihin ja sähköpotkulautoihin. Alennukset ovat parhaimmillaan yli 60%.

Ohut LCD kirjoitusalustoja parilla kympillä. Alustaa voi kayttää kirjoittamiseen tai piirtämiseen paperin sijasta. Toimii paristolla, joka tulee mukana. Tuote jota et ole vielä osannut kaivata, mutta kohta jokaisella on vastaava.

Sonoff-sähkötuotteilla vaihdat kotiin vaikka modernit wifi-ohjatut valokatkaisimet 20 euron kappalehintaan. Etäohjattavia Sonoff-tuotteita löytyy suuri valikoima brändin omasta kaupasta.

Xiaomi Poco -puhelimet virallisesta kaupasta. Poco on Xiaomin hieman tuoreempi merkki, joka on noussut Aasiassa suureen suosioon. Puhelimia on myyty myös Suomessa jo muutaman vuoden ajan.

OnePlus-virallinen kauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita.

Kuntoiluvälineitä Xmund-merkiltä saat mm. jämäkän oloisen kuntopyörän alle 300 eurolla, suoraa EU-varstosta Suomeen toimitettuna.

3D-tulostimia löytyy tarjouksesta alle 150 euron hintaan.

Riistakamera alle 40 euroa. Toimi pimeässä ja kestää vettä.

Julkaisemme lisää tarjouksia kampanjan aikana.

Jaa tämä tarjous kaverille: