SinglesDayn parhaat liittymätarjoukset

Singles’ Dayn parhaat liittymätarjoukset

Singles’ Day on mainio aika vaihtaa puhelinliittymää halvempaan tai päivittää liittymä nopeampaan. Perinteisesti juuri Singles’ Dayn aikana on liittymistä ollut vuoden parhaat tarjoukset. Voitkin säästää helposti kilpailuttamalla kerralla liittymäsi. Kilpailuttaminen kannattaisi tehdä vähintään parin vuoden välein sillä usein liittymän hinta nousee vuosien saatossa. Tähän jatkuvasti päivitettävään artikkeliin kerätään kaikkien operaattoreiden parhaat tarjoukset liittymistä. Tarjoukset löydät artikkelin lopusta.

Parhaat tarjoukset operaattoria vaihtamalla

Parhaat Singles’ Day tarjoukset saatavissa vain vaihtamalla toiselle operaattorille. Moni teleoperaattori tarjoaa varsin heikosti alennuksia nykyisille asiakkailleen. Tähän seikkaan ei tule poikkeusta myöskään Singles’ Dayn tarjouksista. Toki nykyasiakkaillekin on tarjouksia, mutta usein tarjoukset ovat hieman maltillisempia. Kannattaakin katsella tarjouksia aktiivisesti, niin varmistat edullisemman liittymän. Koko perheen liittymien vaihtaminen tarjouksessa olevaan liittymään, saattaa säästää useita satoja euroja vuodessa.

Operaattorin vaihtaminen on helppoa

Asiakkaan ei tarvitse luopua nykyisestä puhelinnumerosta, vaan sen voi pitää myös operaattoria vaihtaessa. Operaattorin vaihto ei myöskään vaadi asiakkaalta vanhan liittymän irtisanomista, vaan siirrettäessä numero toiselle operaattorille tekee uusi operaattori kaiken asiakkaan puolesta. Normaalisti numeron siirto kestää 5-15 päivää. Ennen liittymän vaihtumista uudelle operaattorille lähettää uusi operaattori uuden sim-kortin postissa ja asiakkaan tarvitsee ainoastaan vaihtaa sim-kortti puhelimeen, kun operaattorin vaihto tapahtuu. Uusi operaattori myös ilmoittaa etukäteen milloin uusi liittymä aukeaa. Normaalisti myös vanha operaattori ottaa yhteyttä kun olet vaihtamassa liittymää. Vanha operaattori yrittää yleensä pitää asiakkaan ja saattaa tarjota aiempaa edullisempaa liittymää. Mikään ei kuitenkaan edellytä tarttumaan vanhan operaattorin tarjoukseen.

Tarjouksessa erityisesti rajattomat liittymät

Suomessa on suosiossa puhelinliittymät, joissa on rajaton data. Monessa rajattoman datan sisältävässä liittymässä on myös rajaton puhe ja viestit. Tämän tyyppinen liittymä on käyttäjälle siitä mukava, että sen kanssa ei tarvitse vahtia datan tai puheluiden määrää eikä lasku pääse myöskään yllättämään.

Tietysti monelle vähän dataa käyttävälle tai puhuvalle tämän tyyppinen liittymä on varsin turha, koska yleensä halvemmaksi tulee käytön mukaan laskutettava liittymä. Suosittuja ovat myös liittymät jotka sisältävät tietyn määrän dataa aina joka kuukausi. Tämän tyyppiset liittymät voivatkin olla monelle se halvin liittymätyyppi. Moi Mobiili tarjoaa juuri tämän kaltaisia liittymiä ja niihin kannattaakin tutustua, jos datan käyttö pysyy kohtuudessa. Esimerkiksi 8Gt dataa sisältävä liittymä maksaa Moilla vain 15€/kk. Moin omistaa DNA ja liittymät toimivat DNA:n verkossa.

5G-verkkojen kattavuus on laajentunut ja yhä useampi puhelin tukee jo 5G:tä. Parhaimmillaan jo n. 5 miljoonaa suomalaista asuu 5G-verkon kuuluvuusalueella. Tätä kautta myös 5G-liittymien tarjonta on lisääntynyt ja tarjouksia löytyy myös huippunopeista liittymistä.

Myös kiinteä ja liikkuva laajakaista tarjouksessa

Varsinkin liikkuvista laajakaistoista on saatavissa hyviä tarjouksia Singles’ Dayn aikana. Kiinteiden laajakaistojen tarjoukset eivät yleensä ole aivan yhtä hyviä, koska niissä ei normaalisti ole kovin paljoa kilpailua operaattoreiden välillä. Harvassa paikassa on saatavissa useamman operaattorin kiinteää laajakaistaa. Siitä syystä myöskään operaattoreiden ei tarvitse kilpailla hinnalla aivan niin paljoa. Toki liikkuva laajakaista kilpailee ainakin osittain kiinteän laajakaistan kanssa.

Singles’ Dayn puhelinliittymä tarjoukset 2023:

Telia: Telialla on osaan liittymistä tarjolla myös kaupanpäälle esimerkiksi JBL Tune 770NC vastamelukuulokkeet(arvo 129€). Telian tarjous näyttää olevan Singles’ Dayn paras, mikäli olet ottamassa uutta liittymää tai vaihtamassa toiselta operaattorilta Telialle.

DNA: Liittymiin saa kaupan päälle 0-75€ etusetelin DNA Kauppaan.

Elisa: Elisalla ei ole liittymiin kaupanpäälisiä tänä vuonna.

Singles’ Day tarjouksia mobiililaajakaistoista:

Telia:

Jaa tämä tarjous kaverille: