Singles' Day Sähkösopimus

Singles’ Dayn parhaat sähkötarjoukset

Singles’ Day on mainio aika vaihtaa sähkösopimus halvempaan juuri ennen talven kovien pakkasten alkamista. Juuri nyt on pörssisähkön hinta on kovassa nousussa ja sähkön tulevaisuuden hinnan näkymät ovat korkeat. Lehdistä on voinut lukea ennätyssuurista sähkölaskuista, jotka ovat yllättäneet pörssisähkön käyttäjät. Kannattaakin valita kiinteähintainen sopimus, sillä hinnassa on aina selvästi nousupainetta kohti talven pakkasia. Kilpailuttamalla hinta on todennäköisesti halvimmillaan Singles’ Dayn aikana kuin ensi vuoden puolella. Hyviä Singles’ Day tarjouksia sähkösopimuksista päivitetään tähän artikkeliin aina, kun uusia tarjouksia tulee julki. Alta näet viime vuoden tarjoukset. Yhtä halvoista hinnoista on tänä vuonna turha haaveilla, sillä sähkön hinta on noussut ennätystasolle. Toisaalta aiemmin sähkön hinnassa puhuttiin muutamien senttien eroista per kWh ja nyt hinta voi vaihdella kymmeniä senttejä. Moni sähköyhtiö on korottanut nykyasiakkaiden hintoja kerralla kymmenillä senteillä. Yhtälailla pörssisähkö on toisinaan todella kallista. Nykyisen sähkösopimuksen vaihtamalla on mahdollisuus saada sähkölaskua edes hieman kohtuullisemmaksi. Julkaisemme uudet tarjoushinnat heti kun tarjoukset ovat voimassa. Tänä vuonna tarjouksia saattaa olla normaalia vähemmän.

Helen:

  • 5,99c/kWh
  • perusmaksu 3,84 €/kk
  • 24kk määräaikainen sopimus

Oomilla ei ole varsinaista Singles´ Day tarjousta, mutta heidän tarjousta 24kk määräaikaisesta sopimuksesta pystyy käyttämään hyvin vertailukohtana arvioidessa Singles´ Day tarjousten hintatasoa.

Nordic Green Energyn pörssisähkösopimus saattaa olla edullisin osalle kuluttajista. Pörssisähköä 0,16c/kWh marginaalilla ja 3,80€ kuukausimaksulla.

Nordic Green Energyltä saat myös pörssisähkösopimuksen ilman marginaalia, mutta siinä sopimuksessa on 6,99€ kuukausimaksu. Tämä sopimus tulee halvemmaksi mitä normaali heidän tarjoama pörssisähkö jos kulutuksesi on vähintään 2000kWh kuukaudessa.

Mikäli sähköä kuluu vähän niin kannattaa kiinnittää huomiota perusmaksun suuruuteen esim. kesäasunnolla. Nelihenkisellä perheellä perusmaksun osuus on jo varsin pieni osa koko sähkölaskusta. Kilpailuttamalla voit omakotitalon osalta säästää satasia vuodessa.

Jaa tämä tarjous kaverille: