Singles’ Day Suomi

Singles’ Day tulee taas perjantaina 11.11.2022. Päivämäärä on joka vuosi sama, mutta viikonpäivä toki vaihtelee. Tänä vuonna 11.11. kampanja osuu perjantaihin. Toisissa verkkokaupoissa tarjoukset tulevat voimaan jo illalla 10.11. ja viime vuonna nähtiin jopa Singles’ Week tarjouksia. Jossain kaupassa saattaa tarjoukset alkaa jo maanantaina 7.11., mutta kannattaa odottaa varsinaisia 11.11. tarjouksia. Usein nämä ennakkotarjoukset ovat olleet hieman vaisumpia kuin itse 11.11. tarjoukset. Tulemme päivittämään sivuille myös kaikki ennakotarjoukset. Suuri kiinalainen verkkokauppa AliExpress julkaisi jo Singles’ Day -tarjoukset. AliExpress on kiinalaisen verkkokaupan jättiläisen Alibaban omistama luotettava verkkokauppa. 

Vuonna 2022 suurempi kuin koskaan ennen

Singles’ Day tulee olemaan tänä vuonna Suomessa isompi kuin koskaan ennen! Suomeen Singles’ Day rantautui kunnolla vuonna 2016 kun Verkkokauppa.com aloitti kampanjoinnin. Vuosi vuodelta tämä kampanja on kasvanut rajusti Suomessa. Singles’ Dayn Suurimmat suomalaiset verkkokaupat ovat; Gigantti, Power, Verkkokauppa.com ja Telia. Viime vuonna mukana olivat kaikki suurimmat verkkokaupat ja 11.11. tarjouksia löytyi jopa apteekeista.

Koostamme sivustollemme parhaat tarjoukset suomalaisista verkkokaupoista. Vertaamme tarjouksia muihin kauppoihin ja nostamme vain oikeasti hyviä tarjouksia. Valmistaudu siis heti keskiyöllä 11.11. tekemään elämäsi kaupat. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä usein halvimpia Singles’ Day tarjouksia on vain rajoitettu erä. Varsinkin kiinalaisissa verkkokaupoissa kannattaa tuotteet laittaa ostoskoriin jo ennen kampanjan alkua, sillä parhaimmillaan tilauksia tehdään Alibaban verkkokaupoissa jopa 600 000 kappaletta sekunnissa. Koosta siis ostoslista valmiiksi ja katso sivuiltamme parhaat tarjoukset.

Suomalaisten verkkokauppojen lisäksi kerromme myös parhaista tarjouksista ympäri maailman. Toistaiseksi suurimmat myynnit ovat tehneet kiinalaiset verkkokaupat, joista ehdottomasti suurin on ollut AliExpress. AliExpress on maailman suurin verkkokauppa, ostaminen on turvallista ja helppoa. Kaikista edullisimmat tarjoukset löydätkin kiinalaisista verkkokaupoista. Kannattaa kuitenkin huomioida kesällä voimaan tulleet tullimääräykset. EU:n ulkopuolelta tulevilla paketeilla ei ole jatkossa 22 euron tullirajaa. Ei kuitenkaan syytä huoleen sillä monet Kiinalaisten verkkokauppojen tuotteet varastoidaan nykyään EU-alueella. Käytännössä EU-varastosta lähetettävän tuotteen saa toimitettuna ilman tullia. Voit lukea lisää tullaukseen tulleista muutoksista.

Jos kaipaat lisää tietoa mikä on Singles’ Day, löydät sitä tästä.

Jaa tämä tarjous kaverille: