Elisan-singles-day-tarjoukset

Elisan 11.11. Singles’ Day tarjoukset

Teleoperaattori Elisalla on paljon laitteita 11.11. Singles’ Day tarjouksessa. Kampanja on voimassa vain maanantaina 11.11. Alennuksessa on mm. puhelimia, tabletteja, tietokoneita, älykelloja. Kannattaa myös katsoa Singles’ Dayn parhaat puhelintarjoukset tästä jatkuvasti päivittyvästä artikkelistamme. Lisäksi olemme keränneet kaikkien operaattoreiden liittymätarjoukset tähän jatkuvasti päivittyvään artikkelliimme.

Puhelinliittymä tarjouksessa Elisalla on sama käytäntö muiden operaattoreiden kanssa, eli tarjouksen nähdäksesi sinun pitää syöttää oma puhelinnumerosi. Sen jälkeen näet minkälaista liittymää sinulle tarjotaan. Parhaan hinnan saadaksesi sinun tulee olla jonkin muun operaattorin asiakas. Liittymän vaihtaminen siis kannattaa.

Laitetarjouksissa kannattaa huomioida, että voit saada ostokseesi myös korottoman ja kuluttoman maksuajan. Käytännössä saat operaattorilta ilmaista lainaa laiteostoksiisi. Tätä etua et saa ostaessasi laitteen esim. Gigantista tai Powerista. Laitetarjousten osalta Elisa on muiden operaattoreiden tapaan ollut Singles’ Dayn aikaan hinnoiltaan hyvinkin kilpailukykyinen. Kannattaakin aina tarkistaa tarjoukset myös Elisalta.

Alta näet Elisan viime vuoden Singles’ Day liittymätarjoukset. Nyt tarjouksia on varsin niukasti, eivätkä ne ole erityisen hyviä verrattuna kilpailijoiden tarjouksiin. 11.11. odotellessa, Elisan ajankohtaiset tarjoukset näet tästä.

Saunalahti huoleton 5G 300mb 31,90€/kk:

  • rajaton data
  • rajaton puhe ja viestit
  • 24Gt/kk EU-data
  • hinta voimassa 12kk, jonka jälkeen 34,90€/kk
  • ei määräaikaisuutta
  • avausmaksu 6,90€/kk

Tabletin oston yhteydessä on mahdollista ostaa edullinen 4G mobiililaajakaista. Tarjous liittymän nopeus on 20Mbit/s ja siihen kuuluu rajaton datansiirto Suomessa, tarjoushinta 9,90€/kk on voimassa 24kk ajan.

Alle poimittu muutama laite tarjous Elisalta:

OnePlus 8T 8GB/128GB 5G 429€(norm. 599€)

Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 Gt 499€(norm. 779€)

Apple iPhone 12 Pro Max 128 Gt 5G 999€(norm. 1279€)

Jaa tämä tarjous kaverille: