Singles’Dayn 2018 ennakkotarjouksia jumppa ja jooga tarvikkeista.

Singles’Dayn ennakkotarjouksista voi tehdä todella edullisia hankintoja liikuntavälineistä. Koska ilmojen viilentyessä moni siirtyy harrastamaan sisätiloihin on tähän artikkeliin poimittu muutamia hyviä tarjouksia jumppa ja jooga tarvikkeista AliExpressin Singles’Dayn ennakkotarjouksista. Tästä näet kaikki AliExpressin Singles’Day 11.11 ennakkotarjoukset liikuntavälineistä. Lisää AliExpressin Singles’Dayn 11.11 ennakkotarjousten toiminnasta voit lukea artikkelistamme: Miten AliExpressin Singles’Day 11.11 ennakkotarjoukset toimivat?

Monikäyttöinen pieni jumppapallo, jonka halkaisija on 20cm. Palloa on saatavissa kolmea eri väriä: sininen, pinkki ja purppura. Pallon voit tilata tästä nyt todella edulliseen hintaan 2,54€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen.

Kaksi kappaletta Jooga blokkeja ja venyttelynauha yhteishintaan 8,11€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen. Saatavana on kolmea väriä: sininen, pinkki ja purppura.

Tasapainolauta keskikehon harjoittamiseen hintaan 6,75€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen. Moni käyttöisen tasapainolaudan päällä tehtynä moneen tuttuun liikkeeseen tulee aivan uudella tavalla haastetta.

Elastinen jumppanauha, jonka pituus on 1,5m hintaan 1,41€ sisältäen toimituksen Suomeen. Saatavana useaa eri väriä.

Lyhyt vastuskuminauha, jonka pituus on 25cm. Saatavana useaa eri vahvuista, hinnat ovat 0,78€-1,42€/kpl sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen.

 

Jaa tämä tarjous kaverille: