Miten AliExpressin Singles’ Day ennakkotarjoukset toimivat?

AliExpressin 11.11 Singles’Dayn ennakkotarjoukset on julkaistu. Tarjoustuotteita löytyy lähes jokaisesta tuoteryhmästä ja alennukset ovat todella hyviä. Ennakkotarjouksia katsoessa huomaa, että tarjoukset ovatkin tavallaan vain ennakkotilattavissa. Eli toisin sanottuna tilaus tehdään nyt ja maksetaan pieni varausmaksu, loput kauppasummasta pitää maksaa 10.11 klo. 07.00 PT ja 12.11 klo. 04.59.59 PT(Pacific Time), eli Suomen aikaan tämä aikaväli on 10.11 klo. 17.00 ja 12.11 klo. 14.59.59. Tilaus lähetetään vasta, kun koko kauppasumma on maksettu. Jos loppu kauppasummaa ei maksa vaadittuna aikana tilaus peruuntuu ja ennakkomaksu palautetaan käyttäjän AliExpressin tilille. Siitä johtuen ennakkotarjouksia voivat ostaa vain AliExpressin rekisteröityneet käyttäjät, rekisteröitymisen voi tehdä tilauksen yhteydessä. Rekisteröityminen on helppoa ja siitä on hyötyä myös jatkossa tilaamisen helppoutena ja tilille satunnaisesti tulevien alennuskuponkien takia.

Esimerkkinä voidaan käyttää vaikka tätä hyvässä ennakkotarjouksessa olevaa Bluetooth kaiutinta. Sen kokonaishinta on 17,13€(norm. 51,89€), siitä pitää maksaa ennakkona 1,71€ varausmaksu ja loput 15,42€ maksetaan kirjautumalla omalle AliExpress tilille tuona annettuna aikana Sinles’Daynä. Tilaus lähtee liikkeelle, kun se on maksettu kokonaan. Kaiuttimeen on saatavissa ilmainen seurantanumerollinen toimitus Suomeen, toimituksen kestoksi on arvioitu 20-32 päivää. Tilausta tehdessä on myös valittava varasto josta kaiutin toimitetaan, Suomeen tilatessa on varastoksi valittaava China(Kiina).

 

Miksi AliExpressin Singles’Day ennakkotarjouset on toteutettu tällä tavalla?

Ei ole sattumaa, että Singles’Dayn ennakkotarjoukset ovat toteutettu tällä mallilla. Kaiken takana on AliExpressin halu kasvattaa 11.11 Singles’Dayn myyntiä. Koska vuorokausi on todella lyhyt aika myydä tuotteita ihmisille ja sivut saattavat myös ajoittain olla hieman hitaat suuresta käyttäjämäärästä johtuen yrittää AliExpress helpottaa tätä ruuhkaa kannustamalla käyttäjiä valitsemaan tuotteita ennakkoon ostoskoriin jolloin käyttäjän tarvitsee hoitaa vain pelkkä loppuerän maksaminen omalla AliExpress tilillä. Tämä vähentää verkkokaupan palvelimien kuormitusta ja käyttäjien tuskailemista hidastelevien sivujen kanssa. Lisäksi kaikki tämä myynti kirjataan todennäköisesti Singles’Dayn yhden vuorokauden myynnin alle, jolloin saadaan taas tehtyä uusia ennätyksiä Singles’Dayn myynnissä.

 

Jaa tämä tarjous kaverille: