Kohta se koittaa 11.11.! Isänpäivän lisäksi kyseessä on maailman suurin verkkokaupan kampanjapäivä. Singles´ Day tunnetaan nykyään Kiinassa paremmin nimellä D11 eli double eleven tai 11.11.. Sinkut eivät ole enää päivän pääasia, nyt kyse on täysin kaupallisesta kampanjasta. Viime vuonna kampanjan myynti oli pelkästään Alibaballa yli 25 miljardia dollaria. Eräs kiinalainen pähkinöitä myyvä yritys myi viime vuonna verkkokaupan kautta 65 miljoonalla dollarilla pähkinöitä 11.11. aikana.

Ennakkotarjoukset ovat jo nyt ostettavissa Aliexpressistä ja tuotteita voit laittaa valmiiksi ostoskoriin tai varata. Katso artikkeli ennakkotajouksista ja tiedät miten nappaat parhaat edut.

Suomen ja Kiinan välillä on 5 tuntia aikaeroa eli kampanja alkaa lauantaina klo 19.00 Suomen aikaa. Sivuamme seuraamalla saat tietoosi parhaat tarjoukset. Kiinan tarjousten katsomisen jälkeen ehdit vielä hyvin valmistautua kampanjan alkamiseen Suomessa. Osa kaupoista aloittaa kampanjan vuorokauden vaihtuessa ja osa vasta sunnuntaina aamupäivällä. Katso siis ensin kiinalaisten verkkokauppojen tarjoukset. Eniten tarjouksia löydät Aliexpressistä.