Singles’Dayn 2018 ennakkotarjouksia GearBestiltä

Luotettavalla Kiinalaisella GearBest verkkokaupalla on käynnissä 11.11 Singles’Dayn ennakkotarjoukset. GearBest on keskittynyt pääosin elektroniikkaan ja sähkölaitteisiin. Singles’Dayn 11.11 ennakkotarjouksessa on tuotteita lähes kaikista tuoteryhmistä.

Kiinalaiseen tapaan myös GearBest jakaa paljon erilaisia kuponkeja Singles’Dayn aikana, kuponkeja jaetaan 14.11 asti. Vaikka kupongit tuntuvatkin ”hieman” epäselviltä kannattaa ne ottaa talteen, koska osalla niistä saa varsin mittavan alennuksen jo valmiiksi alhaisista hinnoista.

Muutamia poimintoja GearBestin ennakkotarjouksista:

Edullinen Android TV boxi hintaan 28,19€. Tällä laitteella saat uusimpien älytelevisioiden ominaisuudet vanhaan televisioon. Boxi on huomattavasti parempi ja monipuolisempi, mitä jopa kaikkein uusimmat älytelevisiot. Tämän 64 bittisen laitteen käyttöjärjestelmänä on Android 7.1. Muistia laitteessa on 2GB ja tallennustilaa 16GB. Mukana tulee kaukosäädin, hdmi kaapeli ja virtalähde.

Älyvaaka hintaan 26,43€ sisältäen ilmaisen toimituksen Suomeen. Toimii Android ja IOS(Apple) puhelimien kanssa. Tukee mm. Google fit ja IOS Health sovelluksi.

Jaa tämä tarjous kaverille: