Singles’ Dayn parhaat kuuloke tarjoukset

Singles’ Day on mainio aika ostaa uudet kuulokkeet. Silloin voit tarjouksista tehdä todellisia löytöjä. Monesti jopa kalliitakin kuulokkeita voi saada alle puoleen hintaan. Monet myyjät poistavat vanhoja malleja Singles’ tarjouksissa uusien mallien tieltä todella edullisesti. Varsinkin johdollisissa kuulokkeissa, joiden tekniikka ei varsinaisesti vanhene tämä on loistava tilaisuus hankkia kuulokkeet halvalla. Etätöiden myötä monet ovatkin päättäneet panostaa hyviin kuulokkeisiin. Tähän jatkuvasti päivittyvään artikkeliin kerätään parhaat tarjoukset kuulokkeista. Singles’ Dayn parhaat kuuloke tarjoukset löydät artikkelin lopusta.

Bluetooth kuulokkeet

Tekniikan kehittyessä ovat langattomat bluetooth kuulokkeet yleistyneet todella paljon. Syynä tähän on tietysti bluetooth tekniikan kehittyminen itsessään, mutta ehkä vielä suurempi vaikutus on ollut akkuteknologian kehitys. Se on mahdollistanut entistä pienempien Applen Airpods tyyppisten kuulokkeiden tekemisen, kohtuullisella akunkestolla. Toisaalta myös isommatkin kuulokkeet ovat hyötyneet akkujen kehityksestä, niissä monessa onkin nykyään todella pitkät toiminta-aika yhdellä latauksella.

Vastamelukuulokkeet

Myös vastamelukuulokkeet ovat yleistyneet todella paljon. Eikä tämä ominaisuus ole enää ainoastaan kaikkein kalleimpien kuulokkeiden ominaisuus. Tietysti voidaan hieman yleistäen sanoa, että edelleen kaikkein parhaimmat vastamelukuulokkeet ovat melko kalliita. Mutta jo noin 50 eurolla alkaa saamaan vastamelukuulokkeita. Nämä eivät tietysti ole täydellisiä, mutta hinta huomioiden niissäkin saattaa olla varsin toimiva vastamelu ominaisuus. Vastamelukuulokkeet sopivat kun haluat kuunnella musiikkia rauhassa tai keskittyä etäpalaveriin kotona, niin etteivät muiden äänet häiritse. Sopivat loistavasti myös avokonttoriin.

Pelikuulokkeet, eli peliheadsetit

Nykyään lähes jokaiselta nuorelta ja miksei vanhemmaltakin pelaajalta löytyy pelikuulokkeet. Nämä mikrofonilla varustetut kuulokkeet ovatkin lähes pakollinen hankinta paljon pelaaville, varsinkin jos samassa taloudessa asuu muita ihmisiä. Kommunikaatio muiden pelaajien kanssa on lisääntynyt huimasti varsinkin moninpeleissä. Pelikuulokkeita on langallisia ja langattomia, monet pelaajat omistavatkin langalliset sekä langattomat kuulokkeet. Yksi ominaisuus langallisissa kuulokkeissa on ylitse muiden, niitä ei tarvitse ladata eikä niistä ole koskaan akku loppu. Tämä mahdollistaa keskeytymättömät maraton pelisessiot. Pelikuulokkeet ovat usein hieman suurempia kuppikuulokkeita, joissa kuuloke itsessään vaimentaa passiivisesti melua.

Urheilukuulokkeet

Urheillessa kuulokkeiden tärkein ominaisuus on hyvä paikallaan pysyminen kovemmassakin liikunnassa. Toinen suosittu ominaisuus on langattomuus. Siksi urheiluun hankitaankin yleensä bluetooth nappikuulokkeita. Nappikuulokkeet, eli in-ear kuulokkeet pysyvätkin yleensä parhaiten paikoillaan urheillessa. Toki ihmisten korvissa on huomattavia eroja, joten kaikille eivät ole samat kuulokkeet parhaiten paikallaan pysyviä. Urheillessa suosittuja ovat bluetooth kuulokkeet, joissa on kuulokkeiden välillä johto jolla kuulokkeet ovat yhdessä. Tämä estää kuulokkeiden katoamisen, vaikka se lähtisikin toisesta korvasta irti. Täysin langattomat Airpods tyyppiset kuulokkeet hukkuvat huomattavasti helpommin esimerkiksi lumeen toisen kuulokkeen irrotessa korvasta. Lisäksi kuulokkeissa saataa olla esimerkiksi sanka, joka tulee korvalehden taakse parantamaan kuulokkeiden pysymistä paikallaan.

Singles’ Dayn parhaat kuuloke tarjoukset

Päivitämme tähän uudet tarjoukset heti kun tarjouksia julkaistaa, alla esimerkkejä viime vuoden tarjouksista.

Apple Airpods 2 129€ Elisa

Tinhifi T1 langalliset nappikuulokkeet alle 10 euroa. Ei kannata antaa halvan hinnan hämätä, nämä kuulokkeet ovat silti varsin laadukkaat. Suomesta ostettuna joutuisi maksamaan useamman kympin yhtä laadukkaista nappikuulokkeista. Itse tilaan näitä yleensä tarjouksien aikaan useammat ja pidän niitä kotona varalla. Varsinkin lapsilla ja nuorilla tuntuu kuulokkeita menevän useammat vuodessa, silloin on hyvä olla laatikossa muutamat uudet kuulokkeet varalla.

Mpow H12 bluetooth vastamelukuulokkeet 45€. Tarjouksen saadaksesi pitää laittaa ruksi voucher kohtaan, eli aktivoida 15€ arvoinen alennuskuponki. Näissä edullisissa kuulokkeissa on hinta huomioiden varsin toimiva vastamelutoiminto. Lisäksi kuulokkeet ovat muutenkin varsin laadukkaa.

Jaa tämä tarjous kaverille: