GearBest Singles Day tarjouksia

Luotettava Kiinalainen verkkokauppa GearBest on hyvä valinta elektroniikan hankintaan. Varsinainen Singles’ Day kampanja starttaa 10.11.2021 klo. 21.00 ja jatkuu aina 13.11 asti. Tarjouksessa on yleensä rajoitettu erä tuotteita, parhaat tarjoukset myydään loppuun todella nopeasti. Tuotteita lisätään myös jatkuvasti, joten mikäli et heti löydä sopivaa tuotetta niin kannattaa katsoa myöhemmin uudelleen. Tässä alla muutamia poimintoja viime vuoden Singles’ Day tarjouksessa olleista tuotteista.

Xiaomi Airdots Pro 2 langattomat kuulokkeet alle 41 euroa ilmaisilla postikuluilla. Edulliset, mutta silti laadukkaat langattomat bluetooth kuulokkeet nyt hyvässä alennuksessa.

TECLAST P20HD tabletti alle 115€ postikuluineen. Tabletissa on 4GB muistia ja 64GB tallennustilaa. Näytön koko on 10,1″ ja tarkkuus 1920×1200. Laitteessa on myös 4G sim-korttipaikka. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10.

GearBest on varsinainen elektroniikka ja DIY harrastajan taivas, sieltä löytyy esimerkiksi 3D tulostimia ja laserkaivertimia todella runsas valikoima. Myös varusteet ja varaosat ja tulostusmateriaalit löytyvät valokoimasta.

Jaa tämä tarjous kaverille: