SinglesDay.fi_artikkeli

Reilu kuukausi huimiin tarjouksiin!

Vuoden 2021 Singles’ Day alkaa olemaan jo kohta ovella. Kerromme tuttuun tapaan parhaista tarjouksista, joten kannattaa seurata sivustoa. Singlesday.fi on ollut vuodesta toiseen suurin 11.11. -kampanjaan keskittynyt sivusto. Tulemme julkaisemaan kampanjan alettua satoja tarjouksia.

Kampanjaahan vietetään tunnetusti 11.11. eli jokaisena vuonna samalla päivämäärällä. Tänä vuonna kyseinen päivämäärä osuus torstaille. Kannattaakin koostaa nyt ostoslistat valmiiksi ja miettiä mitä pitäisi ostaa lähikuukausina. Varsinkin joululahjojen osalta ajankohta on oiva ja kannattaa myös miettiä mahdolliset syntymäpäivälahjat samalla. Kampanjan aikana ostamalla voit säästää satasia. Lue lisää kampanjasta.

Tuotteita rajoitettu erä

Kampanjoiden aikana tuotteita on aina saatavilla rajoitettu erä. Tänä vuonna suosituimmat tuotteet saattavat loppua heti kampanjan alussa. Mikäli näet hyvän tarjouksen, tartu siihen viipymättä. Tänä vuonna hitaat todellakin jäävät nuolemaan näppejään.

Tuotteiden saatavuus

Maailmalta kantautuu uutisia logistiikan kallistumisesta ja komponenttipulasta. Pahimmillaan jopa autojen valmistus on seisahtunut kun osa komponenteista ei ole saapunut ajoissa. Rahtikonttien hinnat ovat moninkertaistuneet, mikä saattaa näkyä tulevaisuudessa hinnoissa. Todennäköisesti monet tuotteet myydään tänä vuonna loppuun marraskuussa ja joulukuun alussa saatetaan myydä ei-oota varsinkin elektroniikan osalta.

Seuraa siis sivua niin tiedät parhaat tarjoukset!

Jaa tämä tarjous kaverille: