Vallila_Singles_day_tarjous

Vallila Singles’ Day tarjous

Kodintekstiileihin erikoistuneen Vallilan Singles’ Day kampanja alkaa 11.11.2023. Alennuksessa on kaikki -50%! Nyt jos koskaan on siis hyvä aika hankkia sisustusta jouluksi tai vaikka uudet näyttävät verhot. Vallilalla on alennusten piirissä viime vuosien tapaan laaja valikoima erilaisia tuotteita. Vallila on toiminut pitkään ja tullut tunnetuksi näyttävillä kuvioilla olevista verhoista ja matoista. Suomessa klassikon asemassa on esim. Kelohonka -kuosi, joka on tuttu monesta kodista. Suosittuja kuoseja ovat myös Makeba ja veikeä Yövuoro. Kannattaakin tutustua laajaan valikoimaan, josta löytyy kaikkea mukeista pimennysverhoihin.

Tuotteet saat tilattua helposti verkosta. Toimitusaika on normaalisti noin 2-4 arkipäivää ja Posti toimitus maksaa 5,90 €, yli 80 euron tilauksen saat ilman toimituskuluja.

Vallila on perustettu jo vuonna 1935 ja tarjonnut suomalaisille sisustajille värikkäitä kuoseja vuosikaudet. Yritys on perustettu nimensä mukaisesti Helsingin Vallilassa. Nykyisin yritys on osa suomalaista Manna & Co yritystä.

Jaa tämä tarjous kaverille: