Huonekalut Singles Day

Huonekaluja Singles’ Day tarjouksessa

Huonekaluliikkeet ovat aktiivisia kampanjoimaan vuoden ympäri. Singles’ Dayn aikana kampanjat ovat kuitenkin normaalia parempia. Osalla kampanja alkoi heti viikon alussa ja toisilla kampanja kestää vain pari päivää. Kannattaa hyödyntää tarjoukset, mikäli koti kaipaa uutta sisustusta. Varsinkin design huonekalujen osalta tarjoukset ovat usein maltillisempia, mutta nyt on mahdollista saada designia kohtuulliseen hintaan.

Finnish Design Shop

Finnish Design Shopissa saat 13.11. saakka tilauksesi kalleimmasta tuotteesta 15 % alennuksen. Monista design merkeistä suuria alennuksia on harvemmin tarjolla. Kampanjan ulkopuolelle on rajattu String Furniture, Muuto ja Fermob sekä joitakin Aallon suunnittelemia tuotteita. Kannattaa katsoa myös Outletin valikoima, sillä näillä tuotteilla alennukset ovat suurempia.

Asko

Askon Singles’ Day on käynnissä ja kestää maanantaihin 13.11. asti. Kaikki tuotteet ovat 50 % alennuksella kun ostat vähintään 200 eurolla. Etu lasketaan normaalihinnoista, eikä etu koske huippuetutuotteita. Harmillisesti esim. kaikki tunnetut design valaisimet ovat huippuetutuotteita. Edun piirissä on esim. Askon Bonnel vuoteita ja näissä voitkin säästää satoja euroja.

Sotka

Sotkan Singles’ Dayta vietetään 11.-13.11. asti. Sotkasta saat tuplaedun. Saat 50 % alennuksen kaikista tuotteista kun ostat vähintään 111 eurolla. Lisäksi saat 11 % lisäedun kaikesta. Etu lasketaan normaalihinnasta, eikä etu koske Superhinta-tuotteita. Vallila matoista saat 30 % edun. Lisäedun saat myös tarjoushinnoista, mutta et Superhinta-tuotteista.

Masku

Maskulla on Singles’ Dayn tarjous 12.11. asti voimassa. Yli 300 eurolla myymälästä ostava asiakas saa yllätyslahjan. Muuten Maskulla on tarjouksia normaaliin tapaan.

Jysk

Jysk Singles’ Day tarjous on voimassa 12.11. asti. Alennukset ovat parhaimmillaan 60 %. Alennuksessa on olohuoneen, keittiö ja makuuhuoneen kalusteita ja vuodevaatteita. Yli 400 euron ostoksille toimitus on ilmainen.

Jaa tämä tarjous kaverille: