Huonekalut Singles Day

Huonekaluja Singles’ Day tarjouksessa

Huonekaluliikkeet ovat aktiivisia kampanjoimaan vuoden ympäri. Singles’ Dayn aikana kampanjat ovat kuitenkin normaalia parempia. Osalla kampanja alkoi heti viikon alussa ja toisilla kampanja kestää vain pari päivää. Kannattaa hyödyntää tarjoukset, mikäli koti kaipaa uutta sisustusta. Varsinkin design huonekalujen osalta tarjoukset ovat usein maltillisempia, mutta nyt on mahdollista saada designia kohtuulliseen hintaan.

Finnish Design Shop

Finnish Design Shopissa saat 14.11. saakka tilauksesi kalleimmasta tuotteesta 15 % alennuksen. Samaan aikaan on Singles’ Dayn kanssa on käynnissä varastontyhjennys. Alennukset ovat jopa -40 %. Kampanja on voimassa 15.11. asti. Alennuksessa on mm. &Tradition, Vitra, Hay. Näistä design merkeistä suuria alennuksia on harvemmin tarjolla.

Asko

Askon Singles’ Day alkaa heti vuorokauden vaihtuessa perjantain puolelle. Kampanja on voimassa vain perjantaina ja lauantaina. Kaikki valaisimet ja sisustustuotteet- sekä tekstiilit ovat jopa -50 %. Kaikki matot, huonekalut, sohvat ja Asko Bonnel sängyt, patjat, peitot ja tyynyt vähintään -50 %.

Sotka

Sotkan Singles’ Dayta vietetään Askon tapaan lauantaina ja sunnuntaina. Kaikki normaalihintaiset tuotteet myydään vähintään 50 % alennuksella. Parhaimmat alennukset ovat jopa -75 %.

Masku

Maskulla on koko viikon kestävä Singles’ Week kampanja. Alennukset ovat kampanjan aikana 30-70 %.

Jaa tämä tarjous kaverille: