Radisson_hotels_Singles_day_tarjous

Radisson Hotels Singles’ Day tarjous

Radisson Hotelsin 11.11. Singles’ Day kampanjassa ovat yöpymiset jopa 25 % alennuksessa. Saat alennuksen S-Etukortilla ja lisäämällä tilauksellesi koodin ASOM. Saat yöpymisestäsi samalla bonusta kun käytät S-Etukorttia. Tarkkaa majoittumispäivää ei kampanjassa määritetä, mutta käytännössä mitä aiemmin varaat, sitä todennäköisemmin löydät haluamaasi aikaan tarjoushintaisia huoneita.

Tampereelta löytyy loistava Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Hotelli on hyvällä sijainnilla lähes Tammerkosken syleilyssä ja vieressä avautuu hieno Tammerpuisto. Sillan toiselta puolelta löytyy Finlaysonin alue ja lähellä on myös suosittu museokeskus Fabriikki. Itse hotellissa on vanhanajan loistoa ja ylemmistä kerroksista on loistavat näkymät, varsinkin näkymä puistojen yli on hieno. Huoneet eivät ole kovin suuria, mutta hotellin tunnelma vetää puoleensa. Itse rakennuksessa on hienoja yksityiskohtia.

Helsingistä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Radisson Blu Royalissa majoittui Yhdysvaltain Presidentti Joe Biden. Hotelli on hyvällä sijainnilla heti Kampin kauppakeskuksen vieressä.

Radisson Blu Plaza hotelli huokuu historiaa ja ruokasali on loistelias. Hotelli sijaitsee Helsingin Mikonkadulla, joka on täynnä kauniita rakennuksia. Sijainti on heti Helsingin Casinon vieressä ja lähellä rautatieasemaa.

Radisson Blu Aleksanteri on hieman pienempi hotelli, hieman rauhallisemmalla sijainnilla lähellä kaunista Aleksanterin teatteria ja Sinebrychoffin taidemuseoa. Hotelli on tyylikäs ja tunnelmallinen. Usein hotellissa on myös hieman edullisempi yöpyö kuin aiemmin mainituissa hotelleissa.

Jaa tämä tarjous kaverille: