SinglesDay.fi_artikkeli

Poimintoja GearBestin Singles’ Day tarjouksista

Luotettava Kiinalainen verkkokauppa GearBest on myynyt pitkin viikkoa tuotteita Singles’ Day tarjouksilla. Tarjoukset ovat yleensä voimassa vain rajoitetun ajan ja tuotteiden määrä on rajattu. Tähän on poimittu muutamia tuotteita näistä mahtavista tarjouksista.

Tanix TX2 – R2 TV Box 36% alennuksella alle 21 eurolla. Tarjoushinnan saadaksesi sinun tulee syöttää kamppanja koodi: GBTX211 ostoskorissa ennen maksua. Käyttöjärjestelmänä on Android 6.0 ja mukana tulee tarvittavat kaapelit ja kaukosäädin. Tällä toimii mm. Netflix ja Amazon Prime videopalvelut.

PANDA 35 x 50mm kiikari puhelimen kameraan 46% alennuksella alle 8 eurolla sisältäen toimituksen. Jos sinusta on tuntunut raskaalta kävellä lähelle lintuja ottamaan kuvia, niin tällä kiikarilla linnut tulevat luoksesi. Kiikari yhdistetään puhelimeen klipsillä ja voit alkaa ottamaan kuvia. Kiikari on 35 kertaa suurentava, joten sillä onnistuu kuvat vähän pidemmältäkin. Kiikareita on juuri nyt jäljellä 26 kappaletta, joten tilauksen kanssa ei kannata aikailla.

GPS paikannin autoon tai vaikka moottoripyörään 51% alennuksella alle 12 euroa sisältäen toimituksen. Tämän avulla tiedät aina missä ajoneuvosi liikkuu.

Mini WiFi 720P sisäkäyttöön tarkoitettu valvontakamera 44% alennuksella 10,50 eurolla sisältäen toimituksen.

SCISHION V88 Piano TV Box alle 43 euroa. Tehokas mediatoistin Android 7.1 käyttöjärjestelmällä. Mukana tulee virtalähde, HDMI kaapeli ja kaukosäädin. Tällä toimii mm. Netflix ja Youtube.

Jaa tämä tarjous kaverille: