SinglesDay.fi_sale

GearBestin Singles’ Day tarjoukset vaihtuvat jatkuvasti

Luotettava Kiinalainen verkkokauppa GearBest lisää uusia tuotteita Singles’ Day tarjoukseen jatkuvasti edellisten loputtua. Tähän poimittuna juuri nyt tarjouksessa olevia tuotteita. Kaikkia on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti.

Urheilukello 43% alennuksella 25,51 euroa sisältäen toimituksen. Vedenpitävässä kellossa on mm. sykemittaus, GPS paikannus ja unen laaduntarkkailu.

Xiaomi Mi TV mediatoistin 22% alennuksessa 56,25 euroa ilmaisella toimituksella. Alennus ei ole mikään päätä huimaava, mutta tätä tuotetta tuskin löydät halvemmalla mistään. Kyseinen mediatoistin on toiminnoiltaan ja laadultaan Android pohjaisten laitteiden huippua. Löytyy 4K tuki, DTS äänet, ääniohjaus, kaukosäädin ja paljon muuta. Parempaa laitetta ei varmasti löydy alle 100 euron hintaluokassa.

Xiaomi Piston kuulokkeet 51% alennuksella 3,73 eurolla sisältäen toimituksen. Näitä loistavia kuulokkeita ei lyödy mistään halvemmalla. Kuulokkeiden tilausmäärä on rajoitettu 2 kappaleeseen tilausta kohden. Jäljellä vielä noin 300 kappaletta, toimi nopeasti ettet jää ilman.

Jaa tämä tarjous kaverille: