Bubbleroom Singles' Day

Bubbleroomin Singles’ Day tarjoukset

Naisten muotiin keskittyneellä Bubbleroomilla on Singles’ Day kampanjassa jopa 25% alennus yli 3000 tuotteesta. Kampanja on voimassa 12.11. asti.

Bubbleroom on juhlamekkojen taivas

Bubbleroom on trendikkään nuoren ja nuorenmielisen naisen ykkösosoite. Sieltä löydät tämän hetken kuumimmat katuvaatteet ja bilemuodin. Edustettuna on harvinaisempia ruotsalaisia suunnittelijoita kuten Ida Sjöstedt ja Happy Holly. Kruununa räväkä Love Moschino, joka on Moschinon katumerkki. Bubbleroom on myös oma merkkinsä, jolla on nuorekasta ja ajankohtaista katutyyliä mukavan edulliseen hintaan. Juhlamekot on jaettu kätevästi tarkkoihin alakategorioihin: Paljettimekot, uuden vuoden mekot, raidalliset mekot jne. Täältä varmasti löydät etsimäsi. Kokonaisuutta täydentävät asuun sopivat kengät, laukku ja korut.
Kaunein morsian Bubbleroomista

Omana osastonaan Bubbleroomista löytyvät myös hääasut morsiamelle ja morsiusneidoille. Upeat hääpuvut eivät todellakaan räjäytä hääbudjettia, hinnat alkavat alle 50 eurosta. Kokonaisuuden kruunaa upeat hiuskoristeet, hääkengät ja asusteet. Morsiusneidoille on tarjolla kauniita pukuja jokaiseen makuun ja kukkaroon.

Tyylikkäänä arjessa

Bubbleroom tarjoaa kattavan valikoiman farkkuja ja toimistokäyttöön sopivia asuja. Ajankohtaisesti omana osastonaan ovat myös lämpöiset talvitakit ja niissäkin moni malli sopii kruunaamaan myös ilta-asun. Tarjolla on lämpöistä toppaa ja pehmeää tekoturkista

Ostaminen Bubbleroomista

Bubbleroomilla on menestyksekästä toimintaa nettimyynnissä jo vuodesta 2005. Nykyään saatavilla on myös oma Bubbleroom-merkki, jota et löydä muualta. Kätevästi yli 79€ tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua. Normaalisti toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Palautusoikeus on 30 päivää ja palauttaminen maksaa 4,95 €. Maksaa voi kätevästi laskulla tai osamaksulla, maksukortilla tai Paypal:lla. Uutiskirjeen tilaajille on luvassa 15 % alennus ensimmäisestä tilauksesta.

Jaa tämä tarjous kaverille: